3DCP Group

Vi printer dit
projekt.hjem.kontor.projekt.

Vi printer bygninger!

Hos 3DCP Group er vi blandt verdens førende indenfor 3D printet byggeri. Selvom vi er spydspidsen for udbredelsen af denne revolutionerende byggemetode, så har vi sammenlagt mere end 100 års erfaring fra alle faser af det mere konventionelle byggeri.

3DCP Group A/S blev etableret i 2021 med ambitionen om at revolutionere byggeriet som vi kender det. Vi tror på at vi kan lave bedre byggerier, som er opført hurtigere og mere skånsomt for mennesker og miljø - samtidig er vi ikke begrænset af den traditionelle boksgeometri som konventionelle byggemetoder er i mursten, betonelementer eller plader. Det åbner derfor en lang række døre for arkitekterne til at tænke udenfor boksen og tænke mennesket ind - uden at det behøver blive dyrere.

Vi har både arkitekter, ingeniører, byggeledere samt printer-operatører, og har derfor alle de nødvendige kompetencer for at varetage et byggeri - fra første idé til nøglefærdigt byggeri.

Galleri

1/15

Medier

"Takket være de innovative processer i 3D-print, kan man bygge nye og bæredygtige huse, på kortere tid, så der kan blive tid og råd til at forfine andre processer"
- Thomas Leerberg, Ph.D, Arkitekt, Planchef i Holstebro Kommune

"3D-print, automatisering og digitalisering får større og større betydning i byggeriet af flere årsager. For det første kan vi bygge hurtigere og med helt nye former end før, og for det andet kan vi minimere spild og bruge færre materialer."
- Kasper Lynge, Ph.D, Viceinstitutleder på Institut for Byggeri og Bygningsdesign på Aarhus Universitet

Oplev vores 3D-printede hus

Gå en digital tur rundt i vores 3D printede prototypehus i Holstebro.

360°  gennemgang

Projekter

Læs om vores tidligere projekter for at se hvad der er mulig med teknologien.

Se projekter

Ydelser

Læs mere de ydelser vi kan tilbyde dig til dit næste projekt.

Læs mere

Støttet af

realdania.pnginnovationsfonden.pngam_hub.pngwe_build_denmark.png

Vil du høre mere?

Kontakt os på mail eller telefon, så tager vi en snak, hvor vi sammen kan udforske mulighederne for et 3D-printet byggeri.

KontaktDownload brochure

3DCP Group A/S
CVR: 42503967

3DCP Group

Hyvildvej 35
7330 Brande

Forside
Projekter
Ydelser
Køb printer
Om os
Kontakt
LinkedIn